Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha takon z. Christian Danielsson

Postuar më: 19 Maj 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, priti sot në një takim z. Christian Danielsson, Drejtor i Zgjerimit në Komisionin Europian.

Organizohet panairi për Programet e financuara nga BE

Postuar më: 11 Maj 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha, mori sot pjesë në Panairin për Programet e financuara nga Bashkimi Europian, i organizuar nga EU Info Center. Ky aktivitet vjen në kuadër të javës së Europës.

“Dyer të hapura për rininë”, dita e Europës në festohet në Tiranë

Postuar më: 09 Maj 2017
Ministria e Integrimit Europian, në bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Shqipërisë, zhvilloi sot në Tiranë aktivitetin “Dyer të hapura për rininë” në kuadër të ditës së Europës.

“Dyer të hapura për rininë”, dita e Europës festohet në Elbasan

Postuar më: 09 Maj 2017
Minstria e Integrimit Europian, nisi sot aktivitetet me rastin e ditës së Europës. Për herë të parë kjo ditë e shënuar u zgjodh të festohej në Elbasan, një nga qytetet më të mëdha të vendit.

Zhvillohet takimi i nëntë i Nënkomitetit për ‘Drejtësinë, Lirinë dhe Sigurinë’, BE-Shqipëri

Postuar më: 02 Maj 2017
Takimi i nëntë i Nënkomitetit për ‘Drejtësinë, Lirinë dhe Sigurinë’ midis Bashkimit Europian dhe Shqipërisë u zhvillua me datë 28 prill 2017, në Bruksel. Përfaqësuesit e Komisionit Europian dhe autoritetet shqiptare diskutuan rreth zhvillimeve më të fundit në fushën e shtetit të së drejtës.

Nis trajnimi 4 ditor për punonjësit e administratës publike me fokus dhënien e njohurive mbi procesin e(...)

Postuar më: 10 Prill 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike, znj. Milena Harito morën sot pjesë në nisjen e trajnimit 4 ditor për punonjësit e administratës publike. Ky trajnim me ekspertë francezë dhe kroatë do të ketë në fokus pikërisht dhënien e njohurive mbi procesin e negociatave me Bashkimin Europian

Nis trajnimi 4 ditor për punonjësit e administratës publike me fokus dhënien e njohurive mbi procesin e(...)

Postuar më: 10 Prill 2017
Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike, znj. Milena Harito morën sot pjesë në nisjen e trajnimit 4 ditor për punonjësit e administratës publike. Ky trajnim me ekspertë francezë dhe kroatë do të ketë në fokus pikërisht dhënien e njohurive mbi procesin e negociatave me Bashkimin Europian

Mblidhet Komitetit i përbashkët për Integrimin Europian, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi

Postuar më: 07 Prill 2017
U zhvillua sot mbledhja e dytë e Komitetit të përbashkët për Integrimin Europian, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi. Ministrja Gjosha, hapi këtë takim duke shprehur vlerësime për bashkëpunimin e shkëlqyer mes dy vendeve në nivel politik dhe nivel ekspertësh.